Logo

ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

Дигиталният маркетинг е в основата на бързото развитие. Ние изготвяме стратегия, реализираме я и я оптимизираме в полза на бизнеса.

 

ВЗЕМИ ОФЕРТА

НАШИЯТ ПОДХОД

Консултация

Предварителна консултация за да разберем целите на бизнеса, на базата на което можем да предложим решение, което в последствие да работи в полза на бизнеса.

Маркетинг стратегия

Можем да изготвим стратегия за развитие на бранда, на база предварително запознаване с целите пред него.

I

Изпълнение

Основната цел след изготвянето на стратегията е прилагането й. Ние ще следим за правилното изпълнение, като контролираме дигиталните канали.

НАШАТА ЕКСПЕРТИЗА

Успехът на всяка инвестиция в дигитален маркетинг е толкова голям, колкото планирането и изпълнението. Преди да пристъпите към каквато и да е работа, ние ще изслушаме вашите нужди, за да идентифицираме потенциала за растеж.

СОЦИАЛНИ МЕДИИ

Вече има широко очакване, че една компания трябва не само да бъде в социалните медии, но и да се ангажира активно с клиентите си. Ние можем да Ви помогнем да видите успеха, чрез измерима, целенасочена стратегия.

GOOGLE ADS

Ако търсите незабавна видимост и бърза възвръщаемост на Вашата маркетингова инвестиция, PPC(pay per click) може да осигури перфектното решение. Ние предлагаме изцяло управление на дигиталния канал с пълен спектър от рекламни кампании.

ИМЕЙЛ МАРКЕТИНГ

Имейл маркетинга остава една от най-ефективните форми на дигитален маркетинг. Ние създаваме привлекателно съдържание и дизайн за нашите клиенти.

logo-digitalen-marketing-rklabel
Call Now Button