Logo

ОПТИМИЗАЦИЯ ЗА ТЪРСАЧКИ (SEO)

Създавайки дълготрайна видимост, нарастване на трафика и приходите, SEO е основен канал за бизнеса с онлайн аудитория. Успешната SEO кампания може да бъде огромна полза за вашия краен резултат.

 

ВЗЕМИ ОФЕРТА

НАШИЯТ ПОДХОД

Технически основи

Лошо изпълнени пренасочвания, дублирани страници и проблеми с индексирането – без силна техническа основа, търсачките е малко вероятно да ви включат в най-високите позиции в класацията.

Изграждане на стратегия

Ако търсачките не виждат вашите страници като подходящи, те просто няма да се класират. Като такива, изследването на ключови думи и определената цел на страницата остава неразделна част от всяка успешна SEO услуга. Той формира основата на структурата на сайта и стратегическата насока, върху която изграждаме уникално, ангажиращо съдържание. 

Изграждане на бранд идентичност

Въпреки че може да имате страхотен сайт, изграждането на бранд идентичност на марката в мрежата чрез разположения с висока стойност остава неразделна част от успеха на SEO. 

НАШАТА ЕКСПЕРТИЗА

Анализът, резултатите и креативността са основите на всяка страхотна SEO кампания. Нашият опит в различни дисциплини на SEO ни позиционира перфектно, за да помогнем на вашия бизнес да успее в търсенето.

SEO ЗА ЕЛЕКТРОННА ТЪРГОВИЯ

От съществено значение за компаниите за електронна търговия, които продават продукти чрез витрини на онлайн магазини, които искат да достигнат до нови клиенти с висока стойност, като правят целенасочени търсения.

ТЕХНИЧЕСКО SEO

Изследване на индексиране, възможност за обхождане, скорост на страницата и други; На технически издържано SEO, сайтът е най-големият ви актив във всяка SEO кампания.

SEO ОДИТ

В рамките на вашата стратегия за търсене, страхотното съдържание несъмнено е ключ към успеха. Ние можем да прегледаме задълбочено стандарта на съдържанието на вашия уеб сайт както на информация, така и на страници в блогове, като предоставим препоръки за подобряване на страници, страдащи от дублиране, лоша оптимизация или проблеми с насочването.

SEO КОНСУЛТАЦИИ

Използвайки опита и знанията на нашите SEO консултанти, за да подобрите допълнително вашите вътрешни SEO усилия.

LOCAL SEO

Повишаване на видимостта за фирми с физическо местоположение или клиенти в определени географски райони, чрез местни SEO и картографски списъци.

SEO, СПЕЦИФИЧНО ЗА CMS

Изработване на SEO стратегии за конкретни CMS като Shopify, Magento, WordPress и други.
logo-seo-rklabel
Call Now Button